Kvällsmusik, Jakob Hellman – Hon har ett sätt

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oDO2m6L5Kuk]

Vet inte om det är Jakob eller bandet Jumper som har gjort originalet men jaja, den är bra i alla fall…

Dagen börjar ta slut och de flesta av oss börjar kanske gäspa. Ja, utom jag då förstås. Det råkade bli alldeles för lång tid sovandes i soffan så vi får se vad jag hittar på tills tröttheten börjar komma smygandes. Vilken tur att jag har lite styrelsejobb att göra, hurra! 😛

Dagen har väl inte varit något speciellt. Jobbade som vanligt, fick besök när jag kom hem och, ja det var väl allt egentligen. Jag ska strax ut med jycken och sedan äta lite och jag hoppas intresseklubben för anteckningar på detta haha.

Nåja, god natt på er allihopa så skrivs vi mer i morgon. Hej på er så länge 🙂

41160cookie-checkKvällsmusik, Jakob Hellman – Hon har ett sätt