Kvällsmusik, Another Level – Freak me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=q3qDESAvzh0]

Ja jisses, varför köpte jag den här singeln egentligen? Lagom porrig sådär, jag veeet 😛

Jycken har varit ute och just nu sitter jag och ser på Fun with Dick and Jane på kanal 6 och den är ju inte så kass ändå. Jim Carrey är en av mina favoriter, absolut, kanske för att han påminner så mycket om en av mina kusiner hehe.

Goda nyheter – kameran fungerar igen. Det måste ha varit kylan för den har betett sig konstigt de gånger det har varit kallt ute, men det konstiga är att jag knappt varit utomhus idag. Jaja, huvudsaken är att den fungerar igen och jag är glad igen 🙂

Nu ska jag fortsätta se på filmen och sedan äta något gott innan det blir sängdags. I morgon är det äntligen fredag och därmed årets första fredagsmys på jobbet. På tal om det ja, jisses så seg den här veckan har varit haha.

Nåja, i morgon blir det mer skrivande. Ni får sova så gott så ses vi i morgon. Ciao! 🙂

PS: Nyheten om att Crafoord har kört rattfull ligger som absolut förstanyhet på Bloggportalen – snacka om nyhetstorka för hela Sverige…. DS.

41260cookie-checkKvällsmusik, Another Level – Freak me