Utse årets svenska Narcissus.

Jag hittade ett så kul inlägg inne hos Martin Ezpeleta…

Det är dags att inrätta ett nytt pris.
Narcissuspriset, som tilldelas den svensk
som under året pumpat sitt ego med mest
anabola och visat minst prov på självinsikt.

Dessutom hade han några intressanta kandidater som enligt honom kan ha en chans på det priset. Jepp, Ranelid var med där också haha.

Men på tal om mer eller mindre kända människor på fel plats så hade jag en liten fundering angående politiker. Med jämna mellanrum hör man ju att de bara pratar goja, lovar mycket och håller lite, så varför inte låta dem vara med i programmet Sanningens Ögonblick på Kanal 5?

Jag råkade zappa in på den en natt oc blev lite faschinerad över hur tuffa frågorna blev ju längre tid de satt där. Det går ju till så att någon gäst sitter i heta stolen och ska svara på frågor medan hans närmaste sitter i en särskild panel. Frågorna blir allt mer intima och pinsamma och pengasumman gästen kan vinna blir såklart allt högre.

Så varför inte slänga in politikerna där istället? Istället för pengar kan de vinna röster i nästa val utöver de röster de vinner genom att faktiskt vara ärliga. Eller ”passera gå-kort” för nästa gång de klantar sig.

Det skulle jag kalla för högkvalitativ tv-underhållning där man förenar både nytta och nöje.

41130cookie-checkUtse årets svenska Narcissus.