Ööörk!

1½ timmes sömn blev det i natt. Jättebra, eller hur? Och jag som hade tänkt jobba tills klockan 16 idag och jag slirar redan. Det här ska bli intressant.

07:58 går min buss och vid 8:30 börjar utredning del 3. För nytillkommna läsare kan jag berätta att det handlar om rehab för min diabetes skull, efter en krasch i januari 2008, och nu utreds min arbetsförmåga samt lite andra grejer. Så idag startar alltså del tre där vi ska vara en arbetsgrupp och testas ihop. Det blir säkert intressant, jag hoppas bara att jag inte råkar somna hehe. Jag var väl lite spänd och därför vaknade jag alldeles för tidigt. Men jaja, så kan det gå…

Nu är det ut med voff som gäller, sedan blir det buss. Vi får se hur mycket bloggande det blir idag men jag ska försöka kidnappa någons dator. Vem? Var? Hur? Varför? Den som lever får se. Nu ska jag ut och se om det är glashalt idag också. Med lite tur slipper jag fallande istappar i huvudet också.

Ha en bra dag allihopa så ses vi i eftermiddag! 😀

40940cookie-checkÖöörk!