Kvällsmusik, Lambretta – Blow my fuses

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l0QIqH51dYQ]

Som jag misstänkte blev det inte lika mycket bloggande som jag trodde. Jag var helt enkelt för trött och jag spårade ur flera gånger under dagen – det vill säga de gånger som jag inte avbröts av mitt eget snubblande haha.

Rehab-grejen gick bra. Vi fick svara på en massa frågor om oss själva och livet i stort och sedan testades våra förmågor att kunna läsa instruktioner: vi fick börja konstruera en pärm! Ganska intressant faktiskt, jag har aldrig ens funderat på om man kan göra sådana själv men tydligen går det hehe. Vi var 5 stycken i gruppen och det fanns några där som jag tyckte om direkt så det här ska nog gå bra. Bara 10 gånger kvar nu.

Men nu tänkte jag faktiskt redan gå till sängs. Jycken har varit ute och eftersom skallen inte hänger med längre och John Blund har varit här med sin lastbil av sömnpulver så tycker jag att det är dags. Men i morgon kör jag nog på som vanligt.

Naughty night alla och tack för idag. Vi ses i morgon 🙂

41000cookie-checkKvällsmusik, Lambretta – Blow my fuses