Kvällsmusik, Tamperer – If you buy this record

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CuJfi3kTt2w]

Det är nollgradigt och det blåser en snål men isande vind från söder. Det råkar jag veta då jag nyss var ute med Astrid för sista gången idag. Ibland när vi går där funderar jag på om det finns utomjordingar som ser ner på oss med enorma teleskop och tror att det måste vara hundarna som styr den här planeten. Hur annars skulle vi förklara att vi faktiskt plockar upp efter dem?

Dagen har varit, nja, sådär. Har faktiskt börjat fundera på vad jag fyller för funktion på jobbet egentligen. Förut hade jag hand om snickerier, målerier och dator-saker. Idag uppdaterar jag Facebook 1-2 gånger/dag och det är väl ungefär allt. Förut kom människorna till mig och frågade om jag kunde fixa olika grejer, vilket jag gjorde också, men numera frågar de någon annan. Att bara sitta av tiden funkar inte för mig, jag måste ha något att göra, helst hela tiden men idag är det andra tongångar. Kanske det är dags att söka sig vidare, till ett jobb med riktiga pengar, personlig utveckling och med människor som ger mig utmaningar. Vi får hoppas min jobbansökan som jag skickade iväg idag ger utdelning.

Kvällen däremot var trevlig. Min f.d. hundvakt, hennes pojkvän och syster kom förbi på en kopp kaffe och lämnade tillbaka nyckeln. Med andra ord är jag på jakt efter ännu en person som kan rasta min jycke vid lunchtid och det är märkligt hur svårt det kan vara att hitta någon. Hunddagis har jag ju inte råd med men i värsta fall får jag väl ta med mig jycken till jobbet. Alternativt annonsera efter någon trevlig pensionär som vill ha lite sällskap på dagarna. Jaja, det löser sig nog.

Sedan har jag ringt på en lägenhet också. En etta med hyra 1200 kr/månad som ligger ungefär 100 meter härifrån. Jag har nämligen funderat lite och insett att det är viktigare med en ekonomi som tillåter mig att ha nöjen, hellre än att bo fattig som en kyrkråtta och aldrig ha råd att göra någonting alls. Lägenheten jag ringde på kommer troligtvis inte gå till mig men jag är iaf på jakt nu och det känns ju bra.

Men nu har det blivit sent. Jag ska hoppa in i duschen och sedan äta lite. I morgon är en stor dag då jag påbörjar del tre i min rehabilitering, så det ska bli spännande. Nya människor, nya rutiner i 6 veckor framöver. Hoppas bara jag inte oroar mig för mycket nu så jag inte kan sova för jag ska ju orka jobba eftermiddag också.

Nåja, jag säger natti natti. Tack för att ni kikade in idag och lämnade så sköna kommentarer. Ni får sova så gott när ni kommer så lång så skrivs vi mer i morgon.

Over and out 🙂

40920cookie-checkKvällsmusik, Tamperer – If you buy this record