Kvällsmusik, Eminem – Just the two of us

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hFCCK3sqMQw]

Dags för sista inlägget för idag. Vidare trött är jag inte men å andra sidan så har jag skaffat mig en ordentligt skruvad dygnsrytm under ledigheten, men i morgon är det dags att jobba igen. Upp klockan 6 – jippie.

Dagen har annars varit lugn. Fick diskat. Fixade lite mat. Har testat imvu lite mer och husdjuret fick bli en Mogwai – ni vet det där gulliga lilla djuret från Gremlins-filmerna 🙂

Nu ska hunden ut, sedan blir det nog en varm o skön dusch. Jag såg att det snöade vågrätt utanför så duschen kommer bli välbehövlig, tror jag. Efter det så tror jag att jag ska se på en film faktiskt, tills jag blir trött. Greven av Monte Cristo får det bli och popcorn såklart.

Hur som helst, nog skrivet för idag men jag kan ju tipsa er om att det pågår en liten debatt inne på inlägget om Big Bang & Gud som ni kanske orkar vara med i hehe.

Själv önskar jag eder alla en god natt och ett stort grattis till Petras dotter som idag födde en liten kille! Grattis till Petra själv som därmed också blir mormor 🙂

Natti alla, ses i morgon!

40750cookie-checkKvällsmusik, Eminem – Just the two of us