En jäkla pissdag

Eller snarare, den senaste veckan har varit väldigt jobbig. Mycket har gått mig emot och det märkliga är att allting tycks vara mitt fel.

Men om man ser på det ur ett existensiellt perspektiv så stämmer väl det. Om man tänker på kedjereaktioner och the ripple effect (vad heter det på svenska?), så har ju alla människor en del av ett händelseförlopp oavsett om det gäller din egen ekonomi eller ett mordförsök i Stockholm. Tack och lov kan man ju faktiskt bestämma en hel del själv vad som ska hända i ens eget liv, men vissa saker är svårare än andra. Speciellt svårt är det väl att fungera ihop med vissa människor.

Hur som helst, det här blir dagens enda inlägg från mig idag. Jag tänker spendera resten av dagen med avstängda telefoner, persiennerna nerdragna och bara se på filmer hela dagen så kanske vi ses i morgon.

Hej så länge.

40600cookie-checkEn jäkla pissdag