Kvällsmusik, Moby – James Bond theme

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1tInbiCG1cI]

Jaha minsann, så börjar klockan dra sig till slut ändå och här sitter man och huttrar av köld. Sol i sinne och vinter ute, håhåjaja…

Dagen har inte varit bra alls, men den blev bättre. Det är märkligt hur ensam och ledsen man kan känna sig ibland även om hjälpen ofta inte finns längre bort än ett telefonsamtal. Tack o lov kunde min gode vän GM komma förbi innan hon skulle vidare till jobbet och lindra min ensamhet. Ibland räcker det med att sitta ner i 5 minuter så känns allt bättre.

Mina föräldrar var här också. Vi åt semlor och drack gott kaffe, sedan åkte vi och veckohandlade – denna gång klarade jag mig på 165 kronor. Jo, jag vet att ni tycker det var ovanligt billigt men det kan bero på att det var mindre än en vecka sedan sist jag handlade mat så det var lite fusk haha.

Nu ska jag strax bege mig ut bland unkna, snuskiga, stinkande jaktmarker där jag ska bli halvt ihjälskrämd av äckliga monster i Doom 3. Sedan ska jag ut med ett annat monster, min hund, och till slut blir det väl sängen för min del.

Tack så mycket för alla goa kommentarer idag. Glöm inte att ni är bäst så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge 🙂

40560cookie-checkKvällsmusik, Moby – James Bond theme