Big Bang och Gud

Påven har nu gått med på forskarnas teori om big bang – men det var Gud som gjorde den.

Det får man ju berömma honom för, att han kan vara så diplomatisk ibland, och självklart var det ändå Gud som skapade även big bang. Hur själva Gud skapades orkar vi knappt debattera, eller hur? Lika lite som vilket som kom först – hönan eller ägget.

Men för att stanna upp  evolutionen lite så visst kan påven ha rätt.

Om man ser på alla livsformer vi har på jorden så innehåller alla levande varelser kol på något sätt. Och av bakterier formas större och starkare livsformer (se bara på Rosenbad)….så om vi tänker oss att Gud har tråkigt en dag på kontoret och skjuter iväg ett smutsigt gummiband (med kol på) så PANG – har vi ju big bang.

Med andra ord härstammar jordens alla organismer från ett ostädat kontor och vi alla egentligen är stora baciller. Därav har vi också fått en förklaring på varifrån ordet Snuskhummer kommer ifrån.

Lätt som en plätt!

40470cookie-checkBig Bang och Gud