Mystiska saker under natten

Jag vaknade vid 5 och undrade om någon har registrerat adressen bel.se/bub och kanske jag skulle göra det ifall någon vill ha den i framtiden så att jag kunde tjäna lite pengar på det. Normalt? Nej.

Efter ett tag släpade jag mig ur sängen och gick till köket för att fixa lite kaffe. Då ser jag att mikrovågsugnen är satt på 39 sekunder. Väldigt märkligt för jag minns inte att jag har använt den i går kväll. Dessutom ska den nollställas om den står oanvänd i, jag tror två minuter. Sedan sätter jag igång kaffebryggaren och sätter mig vid datorn och märker att någon har städat upp på skrivbordet.

Slutsats: Antingen har jag blivit helt senil, det spökar eller så har någon med nyckel varit här. Jäkligt skumt. Jag är inte rädd men jag undrar ju hur fanken alla de här grejerna kunnat hända.

40220cookie-checkMystiska saker under natten