Kvällsmusik, Carl Douglas – Kung fu fighting

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0]

Dags att förbereda sig för det stora klivet ner i sänghalmen. Vidare trött är jag iofs inte så det är stor risk att det blir att se på film istället. Vi får se hur det blir.

Dagen har annars varit väldigt tråkig. Förutom ett besök så har det inte hänt någonting och jag får försöka ta mig ur lägenheten i morgon. Jag har känt mig väldigt olycklig och konstig de senaste två dagarna så det är nog dags att se lite människor. Ja, annat än mig själv och grannarna. Konstig är absolut ordet, för som jag skrev igår så såg jag min förre hundvakt – men så var det inte alls! Det var ju hennes look-a-like  något som jag inte ens hade en tanke på.

Nu blir det popcorn och sista delarna av Trolltider tills jag blir trött nog för att sova. Jycken och jag har redan varit ute för sista gången idag och det snöade och blåste rakt i ansiktet på mig – precis som jag gillar´t. Dessutom ser det ut att vara mer snö på gång. Hursomhelst, tack för idag, slut för idag – vi skrivs mer i morgon 🙂

40360cookie-checkKvällsmusik, Carl Douglas – Kung fu fighting