Ska du eller jag skotta?

Jag var nyss över till bensinstationen på andra sidan vägen och blev överraskad över hur dåligt skottat det var. Eller kanske det var bra skottat en gång (i juni) men att slasken skvätt upp och förstört allt igen?

Tja, jag vet inte men det var iaf ett helsicke att balansera sig fram och visst, det finns anställda som har betalt för att skotta snö men jag fick ändå lust att ta skyffeln och röja bort det värsta. Ingenting skulle jag få betalt och knappast ens ett tack, men jag kan inte låta bli att fundera på det. Själv går jag knappt alls över den vägen men jag tänker på alla andra som har problem. Så frågan är, ska jag hugga i och offra 10 minuter åt ett jobb som egentligen är ganska olönsamt?

Ja, jag vet – jag är en sådan mjukis 😛

Läs ”Skottning – en klassisk dödsfälla”. Kolla även in ”En snöskottares bekännelse” inne hos Kloppan.

40160cookie-checkSka du eller jag skotta?