Kvällsmusik, Eiffel 65 – Blue

Ja jisses så jag fryser ikväll. Man kanske borde äta lunch någon gång…?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc]

Dagen har annars varit väldigt lugn o fin. Jag skulle egentligen fått besök av en vän som skulle spenderat natten här men det sköts på framtiden. Jag har jobbat lite på protokoll och mejl för bostadsrättsföreningen men jag blev knappast svettig av det haha. Resten av dagen har jag kännt mig ganska flummig men jag vet inte varför. Skrev ett sms tidigare till min hundvakt att hon gärna kunde ta ut hunden idag då jag hade problem med sockret men hon tackade nej och sa att det inte gick idag. Lite senare såg jag henne gå utanför mitt hus med en kille som bar ett 6-pack så jag undrar….

Men nu ska här gås ut med jycken och sedan äta lite innan jag duschar och hoppar i säng. Tack så mycket för idag – ni ska veta att era kommentarer är värda oerhört mycket – så tack så mycket!

Dags att säga natti natti så ses vi och skrivs mer i morgon! Hej så länge och försök att inte tänka alltför mycket på idioter 😀

40190cookie-checkKvällsmusik, Eiffel 65 – Blue