Ni missar väl inte…

…att det är solförmörkelse idag? Mellan klockan 9:30 och 10:00 ska solen täckas av månen ända upp till 85% så om vädret är bra ska man kunna se fenomenet. Lite häftigt tycker jag faktiskt 🙂

För övrigt är jag ganska sliten nu såhär på morgonen. Jag råkade ju somna i soffan igår och tänkte att natten kan jag ju fixa en massa grejer som inte blivit av än. Allt gick bra och jag fick mycket gjort men nu börjar jag bli lite slirig haha. Märkte även att jag ska på ett besök till sjukhuset vid 9:30 och jag har inga pengar på busskortet. Jo, jag vet, man kan betala med mobilen också men helst vill jag inte det eftersom det är så dyrt. Men jaja, nöden har ingen lag. Dessutom är bussbiljetten billigare än att inte komma till besöket på sjukhuset för det kommer i så fall kosta 100 kronor. Nåja, det blir nog bra…

Men nu är det nog dags för frukost tror jag, sedan ska ju jycken ut också. Sedan får vi se hur resten av dagen blir. Hur som helst, ni får ha en bra sådan – dag alltså 🙂

Läs mer om solförmörkelsen här.

Foto: AP
39820cookie-checkNi missar väl inte…