Kvällsmusik, Whitney Houston – My Love Is Your Love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kxZD0VQvfqU]

Tröööött! 2 timmars sömn i soffan i går eftermiddag, sedan jobba hela natten och sedan fick jag mindre än 4 timmars sömn i eftermiddag. En granne ringde på och klagade på att ljuset inte fungerade i tvättstugan. Och jag som trodde hon ville sova skavfötters med mig. 60+ mums mums.. 😛

Men över lag en bra dag. Det blev ett bra besök på sjukhuset och min diabetessköterska är bara så bäst. Det tog flera år men nu har de äntligen fått ett jättebra team så jag är väldigt glad över det. Med andra ord inte en chans att jag byter bort det på något sätt hehe.

Sedan blev det lite jobbande för föreningens skull, jag städade bort lite tomlådor och nu på kvällen kom min gode granne herr D förbi så vi satt och pratade om lite allt möjligt. Nu ska bara jycken ut en gång till, sedan blir det zzzz på schemat.

Tack för idag, slut för idag och tack för alla sköna kommentarer. Ni får sova så gott när ni kommer så långt och hoppas ni drömmer om snälla/sexiga/trevliga bloggare. Eller nåt.

Hej hopp, vi ses i morgon 🙂

39950cookie-checkKvällsmusik, Whitney Houston – My Love Is Your Love