Skägg och tatueringar är osexigt

Enligt en brittisk undersökning tycker kvinnor att generösa män med självförtroende är det bästa – och att skäggiga män är osexigt.

Männen i sin tur tycker att tatuerade kvinnor är avtändande och att utpräglat feminima kvinnor är det bästa.

Seriöst – vem bryr sig egentligen? Och vem är det som vill veta egentligen? Troligtvis en multimiljonär med taskigt självförtroende. Samtidigt måste man ju ha i åtanke att det är en brittisk undersökning – vilket skulle kunna betyda att brittiska män med sneda tänder – i kombination med skägg, skulle påminna allt för mycket om ett rabiessmittat djur som hoppar ur ett buskage för att äta upp dig. Med andra ord, väldigt avtändande!

Sedan visade ju aftonbladets egen röstning att kvinnor visst gillar skägg, vilket ju jag hela tiden vetat. Kvinnor med tatueringar är helt okej för mig, bara det inte är för mycket av det. Men över lag är ju smaken som baken – delad. Och tur är väl det.

39640cookie-checkSkägg och tatueringar är osexigt