Ska vi ha en tjockisskatt?

Kommunalrådet i Uppsala måste ha druckit lite för mycket champagne när han kom på det där…

Egentligen var det Nett som tipsade om det här först, men nu när jag hittade notisen själv blev jag sugen att skriva om det. Det är ju som hon skriver att då kan man väl lika gärna beskatta alla som ligger till last för samhället, d.v.s. handikappade, äldre, alla som behöver gå till tandläkaren och behöver vård av någon anledning alls.

Om ni känner till Charles Darwin och hans teori om det naturliga urvalet, där endast de starkaste överlever så vet ni vad jag tänker på. Men det är kanske så att samhället allt mer går åt det hållet. När människor inte tillåts att vara sjuka längre, tvingas ut i arbetslivet och förväntas prestera maximalt oavsett hälsostatus så är väl en tjockisskatt inget överraskande. Löjligt!

Att införa en skitsnackskatt vore mer praktiskt även om det skulle innebära ganska höga kostnader för bland annat….kommunalråd.

Läs mer på: DN SvD Aftonbladet Expressen

39430cookie-checkSka vi ha en tjockisskatt?