Kvällsmusik, Pink – Sober

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L5T5uhd4m7c]

Swisch, sa det så var dagen nästan slut. Men okej. jag får väl erkänna att jag sov ganska länge också hehe.

Grannen kom förbi, vi drog några öl och pratade om hur vi ska förbättra huset vi bor i. För det är ju det som det handlar om egentligen, hur man ska kunna göra vettiga förbättringar för oss och de andra boende i huset utan att det kostar skjortan eller förstör ekonomin. Att öka värdet i boendet, både rent pengamässigt men även när det kommer till levnadsstandard. Så vi har funderingar angående nya ytterdörrar, nya garageportar, portlås med kameror, ny grillplats och en bättre infart till garagen. Så det är en hel del att fundera på men å andra sidan är det värt det – det är ju trots allt mitt hem.

Sedan var jag uppe hos en annan granne och spanade in deras takfönster som gått sönder. Jag fick gå 4 trappor upp, herre jisses, jag har ingen kondis haha. Hundarna fick leka lite och det var ju kul att de fubkar ihop så bra.

Slutligen bråkade jag lite till med en viss person. Det verkar inte som att vi är kompatibla och det blir en massa missförstånd gång på gång så man undrar ju om det är värt all tid och ork egentligen. Jaja, fortsättning följer i morgon antagligen.

Men nu ska jag gå ut med voffen. Det har varit plusgrader här på dagen och nu har det frysit på igen så det är isgata på sina ställen. Sedan blir det lite med Trolltider och mums framfär dumburken tills jag blir trött nog att åtnjuta min välbehövliga skönhetssömn.

Så jag säger naughty night, dröm sött, vakna torrt så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

39390cookie-checkKvällsmusik, Pink – Sober