Snart dags för nyårslöfte

Jag skulle tro att de vanligaste löftena är att sluta röka, gå ner i vikt eller börja träna, eller hur?

Själv brukar jag försöka hitta på korta men slagkraftiga motton som jag försöker leva efter. Nästan som en slogan kanske man kan säga. För tre år sedan lovade jag mig själv att bli mer ego och elak men det fungerade inte alls. Jag kom aldrig på något elakt att göra och det stred mot hela min natur så det löftet gick i graven ganska snabbt. Men andra år har det gått mycket bättre faktiskt.

Det här nyårslöftet tänkte jag sno av Nike – just do it – bara för att jag ska försöka göra saker som jag annars bara lägger till handlingarna och som det sedan dröjer alldeles för lång tid att faktiskt göra. Med andra ord, en mer handlingskraftig Anders år 2011!

På tal om slogans kanske jag skulle sno en annan: “Anders – gör det goda godare” 😛

Har ni kommit på något bra nyårslöfte i år och kommer ni hålla det?

Bild från tutorial9.net
39260cookie-checkSnart dags för nyårslöfte