Kvällsmusik, Abba – Happy new year

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw]

En klassiker man liksom måste spela idag. Vet inte varför men den låter så sorgsen. Kanske bara jag som tycker det?

Sista inlägget för i år. Hade jag orkat skulle jag kolla hur många inlägg jag gjorde det här året men riktigt så tråkigt har jag faktiskt inte haha. Jag och jycken sitter här och har det lugnt o fint. Jag hade möjlighet att gå till tre olika ställen idagm fyra om man räknar krogen, men det blev hemma. Jag mådde inte så bra tidigare så skjutsen missade jag men det är helt okej, det kommer ju fler chanser under nästa år.

Sådana här dagar gillar jag att lyssna på polisradion och höra hur mycket som händer under kvällen och jag tänker på de stackare som måste jobba i natt. Det kommer nog hända en hel del och på en del ställen har det redan hänt grejer. Ute blåser det kraftiga vindar så jag är glad att jag inte är ute på stan. Jag och voffan sitter bekvämt i soffan minsann.

Som sagt, mitt sista inlägg för detta år. Jag önskar alla ett gott nytt år och god fortsättning. Nästa år konkurrerar vi ut Blondinbella, Kensa, Kissie,Bajsy och allt vad de heter, okej? 😉

39290cookie-checkKvällsmusik, Abba – Happy new year