Kvällsmusik, Guns n Roses – Paradise City

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R-kF-PTcLlA]

Tydligen har de den här låten i spelet Burnout – så jag antar att jag måste testa det någon gång…

Hunden är rastad, dock inte i lådan på hjul, jag har ätit två 90-grams hamburgare, är mätt och belåten och nu hör jag sängen som ropar mitt namn. Eller ja, nästan.

Lite sliten är jag allt ändå. Jag har fixat o donat med en massa papper som har blivit liggandes och nu när man är ledig så har man ju mer ork att ta itu med sådana tråkiga saker. Så jag är nöjd. Så mycket mer har väl egentligen inte hänt idag. Ja förutom att jag blev bjuden på nyårsfest mitt ut i skogen förstås. Det är ju bra då min voffe är rädd för raketer och smällare. Inget ont om mamma och pappa men det känns både rätt och fel att fira med dem – skogen känns bättre!

Men nu ska väl jag ta och hoppa jämfota ner i sänghalmen. I morgon blir det mer bloggande, såklart, men inte lika mycket som det brukar – jag ska ju iväg – men jag ska försöka skriva så mycket det går ändå.

Nu blir det natti natti och auf wiedersehen, vi skrivs mer i morgon! 😀

39200cookie-checkKvällsmusik, Guns n Roses – Paradise City