Kvällsmusik, Ozzy Osbourne – Bark at the moon

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LMLwslRNThM]

En bra dag är snart till ända och mycket har blivit gjort så jag är nöjd.

Lilla mamma kom förbi och vi åkte och handlade lite saker – en plastlåda på hjul och 2 DVD-filmer (Epic Movie och Greven av Monte Cristo) och dessutom åt vi finfin thailändsk buffé. Sedan åkte vi hem till mig och drack kaffe och pratade lite om allt möjligt. Sådant gillar jag.

Annars har det varit en hel del småfixande här hemma med saker som bara blivit bortglömda eller uppskjutna, så nu är jag nöjd när jag fått allt det gjort. Jag hann till o med städa lite på datorn så det känns extra bra.

Nu ska bara jycken ut en kort sväng, sedan blir det lite mums framför dumburken och till sist, dags att krypa ner i den varma, goa sängen.

Ni får ha det så gottans allihopa och tack för idag. I morgon blir det mer skrivande, det lovar jag! God natt och hej så länge 🙂

39040cookie-checkKvällsmusik, Ozzy Osbourne – Bark at the moon