Hur ska jorden & mänskligheten gå under?

På aftonbladets hemsida hittade jag något väldigt intressant – en 10-i-topp-lista på möjliga sätt för oss att gå under.

Meteoriter, supervulkaner, utomjordingar….vad tror ni?

Själv undrar jag hur bibeln ställer sig till jordens och människans undergång. Med tanke på att självmord, att döda Guds avbild – människan – hur ska man då undgå evig fördömmelse i helvetesriket, om man vet att norra europa kommer utplånas men att du inte kommer hinna undan? Om man är t. ex. en ytterst ensam pensionär utan släktingar, vänner m.m. som kan hjälpa dig därifrån – ska han eller hon försöka tackla sig fram bland hysteriska människor som gör allt för att överleva? Knepigt på min ära…

Se filmen från aftonbladet här, den är 8 minuter lång men är sevärd och visar plats 10 till 6. Mer info hittar du på Kunskapskanalens hemsida samt deras trailer för programmet. Del 1 sänds ikväll klockan 20:00 med repriser 31/12 och 2 januari.

Bild från xarj.net
38990cookie-checkHur ska jorden & mänskligheten gå under?