Kvällsmusik, Aloe Blacc – I need a dollar

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I_9aaotk3PU]

Lugn dag! Såhär lugnt och fint har jag inte haft det…sedan förra året. Bara sitta inomhus, slösurfa på datorn, blogga lite, äta… Det är nästan så man blir lite rastlös hehe.

Med andra ord har det inte hänt något speciellt alls, förutom att jag fick lite mothugg från någon på förra inlägget, men det är sant – alla har inte följt mig och vet inte hur jag menar ibland. Då blir det lite konstigt ibland – men jag tror nog att de flesta vet att jag inte menade att trampa någon på tårna, inte sant? Lite tråkigt när folk blir arga men det är ju sådana risker man tar när man bloggar. Nothing more to it liksom.

Men nu ska jag rikta nosen mot bingen så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge gott folk 🙂

38670cookie-checkKvällsmusik, Aloe Blacc – I need a dollar