Kvällsmusik, Jill Johnson – Merry christmas to you

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Do-np35rCyI]

Trött? Nej, tyvärr inte haha. Det kan nog bli svårt att sova i tid och jag som ska upp tidigt i morgon – hur ska detta gå? 🙂

Dagen har varit bra. Jag fick diskat, en hel del jobb gjort för bostadsrättsföreningen och jag hann till o med se över mina fonder. Det var ganska länge sedan jag orkade bry mig om dem men idag när jag kikade så märkte jag att jag ju faktiskt är multimiljonär. Eller…nä…jag bara skojade – men helt åt skogen hade det inte gått ändå och det var ju trevligt. Jag är mer än nöjd med mina placeringar om man säger så 🙂

Nu ska jag in i duschen med voffen, det är dags att göra henne julfin och dessutom ska ett nytt schampo testas. Min bror är allergisk mot vissa pälsdjur så kanske detta hjälper. Hoppas det för det var inte billigt.

Bingen får det bli senare, eller kanske soffan, vi får se. Men vi skrivs ju mer i morgon såklart så jag säger väl god natt och god jul! 😀

38490cookie-checkKvällsmusik, Jill Johnson – Merry christmas to you