Morrning

Onsdag morgon. Vaken? Check. IQ påslagen? Check. Ögonen öppna? Check. Kallingarna påsatta? Check.

Okej då kör vi…

Sista dagen för i år på jobbet och förhoppningsvis blir det lugnt och fint. Det tror jag nog. Sedan blir det en snabb sväng till en affär i centrum för att inhandla julklapp. Sedan åker jag nog hem för att läsa e-mail som jag kanske får av en viss person, och då, kanske, får jag åka en gång till in till centrum. Jaja vi får väl se…

Ville förresten tipsa om ett väldigt intressant inlägg som handlar om den nyaste debatten. Tyvärr minns jag inte vad den kallas just nu men borde vi inte ha diskuterat de där sakerna för typ 200 år sedan eller än längre tillbaka?

Nåväl, nu måste jag dra. Vi får väl se om vi snart får 30 minus som de snackar om.

Go morron 🙂

38240cookie-checkMorrning