Kvällsmusik, Frank Sinatra – White christmas

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YeUMfZzdiEc]

Jahapp, strax dax att släppa en brax. Eller sova, vad vet jag? 😛

Det blev som jag trodde, en ganska lugn och fin dag, dock inget inhandlande av julklappar. Jag hävdar att det var fel på butiken så jag tänker istället ge bort några presentkort. Så får det bli, smått tråkigt men sant hehe.

Sedan hände ju det där med tvättstugan och det livade upp mig lite. Faktum är att jag för några månader sedan gjorde ett webb-test på hur elak jag är och jag tror resultatet var sanningsenligt: “Du är 20% ond men mest i hemlighet” hahaha.

Nu ska jag strax ut med jycken, sedan blir det nog en varm dusch, lite käk och sedan sova. Dock i soffan då mina sängkläder hänger på tork! Nåja, det kunde varit värre.

Naughty night mina lamer och märrar, vi ses i morgon då jag har nästan hela dagen ledig för att blogga. Och kanske lite annat också 😛 Natti natti! 😀

38380cookie-checkKvällsmusik, Frank Sinatra – White christmas