Jävlas inte med mig!

…för då går det såhär:

Saken var den att jag skulle tvätta. Inte så mycket men det var liksom nödvändigt. När jag kom ner hörde jag att torkrummet var igång men tänkte att personen kommer väl ner snart för att ta ut sin tvätt.

Jag lastade båda maskinerna, satte i tvättlåset i tavlan och satte igång. Efter 45 minuter kom jag ner igen och märkte att torkrummet fortfarande var upptaget. Men ingen fara, tänkte jag, vi får helt enkelt dela på torkrummet. Jag hade ju mina lakan. Men nix pix, det gick inte alls eftersom någon hade satt ett hänglås på dörren!

Att lasta alla plagg plus sängkläder i samma torktumlare fungerar ju inte, det fattar ju vem som helst så jag tänkte att okej, jag kör bara kläderna i maskinen – de är ju inte så många – och sedan torkar jag lakanen i lägenheten. Men när jag började bära tunga, blöta saker uppför trapporna, kom jag på en jävulsk plan istället.

Jag tog hem alla grejerna från tvättstugan, hängde upp alltihopa på dörrar, dörrhandtag osv för att kunna torka så gott jag kunde, tog bort min låskolv från tavlan och sedan hämtade jag ett eget hänglås och låste det över den okända tvättidstjuvens hänglås. Det fanns ju ingen bokad tid så jag vet ju inte vem personen är men vi får väl hoppas att personen äger en metallsåg nu då.

Så går det om man snor min tvättid. Öga för öga….hähähä :P~~

38290cookie-checkJävlas inte med mig!