Kvällsmusik, Engelbert Humperdinck – Winter world of love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D3qcdytbuFQ]

Svärmorsdrömmen med det underbara namnet. Seriöst, vem döper sin unge till Engelbert? 😛

Jaha minsann, så blev det då kväll till slut. Vem kunde väl tro det i morse när man yr i mössan steg upp ur dvalan?

Dagen har varit hyfsat okej. Som sagt blev det lite grejer inköpta för bostadsrättsföreningen och sedan hälsade jag på grannen en sväng. Hans fru ligger på sjukhuset för en stroke så det kunde vara trevligt att säga hej liksom. Jobbet gick bra. Jag lagade ett bord, fixade facebooksidan och drack kaffe haha. Jodå, jag gjorde fler saker men de har jag glömt 😛

Kom att tänka på hur konstigt det kan bli ibland och hur ensam och uttråkad man kan känna sig ibland. Även om det finns saker att göra och man kanske kunnat ringa någon. Eller, nja, det brukar jag ju aldrig göra så folk skulle väl börja undra vad som hänt om jag plötsligt hörde av mig av ingen anledning, eller hur? Ensamhet kan vara en lurig grej….

Men nu har timmarna gått, jag ska ut med voffelainen, sedan blir det en varm dusch innan det blir lite frusna bär med grädde framför dumburken. Jag är ganska trött också så det blir nog bingen ganska snart.

Tack för idag, slut för idag. Sov så gott så skrivs vi mer i morgon 🙂

38090cookie-checkKvällsmusik, Engelbert Humperdinck – Winter world of love