Anders tips på julklappar

Först tänkte jag inte köpa några julklappar alls. Sedan funderade jag lite och nu – ja, nu har jag ångrat mig och är jag hopplöst sent ute – som vanligt.

Men frågan är vad man köper till människor som redan har allt? Presentkort i all ära men det känns lite tråkigt. Likaså trisslotter som dessutom redan delas ut på både födelsedagar, mors- och fars dag – så vad sjutton ska man hitta på?

Tack vare en arbetskompis till mig kom vi på några roliga alternativ. Kanske inte så värst seriösa men jag kan lova att den som får julklappen kommer bli överraskade. Kanske till och med förbannade, men det bjuder jag på. Eller vad sägs om:

  • Presentkort på lobotomi, koloskopi eller anusblekning.

Annars kan man ju bjuda på en upplevelse. De företag som erbjuder sådana saker börjar synas allt mer och där finns några fina erbjudanden som jag skulle kunna tänka mig själv.

  • För politikern: Testa på verkligheten under en hel dag. Besök på härbärge ingår i utflyktspaketet samt en virtual reality-upplevelse i simulatorn där man får testa hur det är att vara kund hos kronofogden.
  • För den äkta maken: Ett presentkort som ger dig två dagars möjlighet att se hur det är att vara hemmafru. Paketet innehåller strykning, tvättning, mata barn, byta blöjor, storstädning och ett exklusivt ”Se sexig ut även om du är astrött-paket”.
  • För säljaren: En unik möjlighet att via vårt erbjudande bli uppringd under dygnets alla timmar och bli erbjuden allt möjligt onödigt. Tack vare den inbyggda GPS:en i det medföljande armbandsuret kan vi säkerställa att vi kan göra som mest skada och irritation vid väl valda tillfällen, såsom vid toabesök, i kassakön och självklart, när du vill vara ensam med din partner. Extrapris på kondomer, inte att förakta!

Detta var bara några av mina underbara tips, hoppas att de hjälpte. Det gäller att vara kreativ! 😉

37920cookie-checkAnders tips på julklappar