Lite besviken på media faktiskt

Igår bloggade jag knappt någonting alls. Jag såg inte på nyheterna på tv och inte heller på nätet eller radion. Även dagstidningarna hoppade jag över. Med andra ord var jag smått isolerad i nästan en hel dag.

Men så kikade jag in på några dagstidningars hemsidor idag och ser att det är ungefär samma nyheter som i förrgår.

Som ni ser så finns det inget speciellt kul, åtminstone inte om man ser hur mycket trycksvärta som läggs ner på det som media kallar för huvudnyheter. Okej, alla nyheter är inte tråkiga men måste de spinna vidare på vissa teman, vissa perioder? En tid är djurplågeri jättehett, sedan våldtäkter, bombhot eller något annat smaskigt, blodigt, skrämmande, revolutionerande (?).

Nä, jag tror jag sätter mig i soffan en stund och blänger på någon bra film istället. På något sätt känns det som att jag kommer bli både mer road och vaknare.

37630cookie-checkLite besviken på media faktiskt