Kvällsmusik, Cliff Richard – Mistletoe and wine

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BjmGbI-Mnys]

Äntligen hemma och äntligen lite tystnad – det har varit en lång dag. Men den har varit ganska bra.

På jobbet stod snöskottning på schemat och det var faktiskt roligt som omväxling. Dessutom skönt med lite tyngre kroppsarbete. Jaja, jag veeet, det var bara pudersnö men…äh! 😛 Sedan fick jag en förklaring från en vän varför saker och ting har varit lite konstiga på sista tiden och det kändes bra. Raka puckar och bra kommunikation gillar jag och känns mycket bättre än skitsnack bakom ryggen och antydningar, så tack L för att du är den du är 🙂

På kvällen var det dags för årsmöte för bostadsrättsföreningen. Jag blev återvald som sekreterare och vice ordförande – ingen överraskning – och jag röstade bort posten som ordförande till någon annan. Jag har inte orken eller viljan att axla ett sådant ansvar så det får vänta tills nästa år – om jag fortfarande bor kvar förstås. Vi får se hur många fler hyreshöjningar jag klarar av.

Sedan bekräftades mina misstankar om en annan styrelsemedlem. Först tänkte jag skriva ett helt eget inlägg om honom, med titel “Dagens skitsnackare” men nu blev det såhär istället. För vad annat kan man kalla någon som läcker information om styrelsejobb, som ljuger och flirtar med andra kvinnor och pratar om att åka på semester utan frugan för att flirta med grannen? Att han dessutom bara sitter i styrelsen för att tjäna pengar utan att göra något är….tja…synd att han blev återvald ett år till men nästa år, då åker han ut. Det ska jag se till.

Nåja, nu ska jag inte trissa upp mig. Istället ska jag ut i 4 minusgrader med hunden, sedan blir det lite mumsa framför teven och ganska så snart, gå til sängs för att sova. I morgon blir det jultallrik på jobbet och då måste man ju vara vaken och på gott humör, inte sant? 🙂

Så jag säger tack för idag, slut för idag. Hoppas ni kommer sova så gott för det kommer jag med säkerhet att göra. Hej på er 🙂

37570cookie-checkKvällsmusik, Cliff Richard – Mistletoe and wine