Kvällsmusik, Chris Rea – Driving home for christmas

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg]

Då får vi se om den här videon publiceras, jag ska dubbelkolla för säkerhets skull hehe.

Dagen har varit ganska schysst ändå. Lite funderingar tidigare idag som tyngde mig men i morgon kanske jag får veta lite mer om situationen.

En grej som hände för en liten stund sedan var smått irriterande. Jag är ju ganska tankspridd numera och minnet är, tja, inte så väldigt bra! Hur som helst var jag ute med Astrid nyss och råkade träffa grannen och frågade honom om han skulle komma på årsmötet för bostadsrättsföreningen på fredag. Fredag? Det är väl i morgon? Sa han och jag insåg att jag har noll koll. Och jag är ändå vice ordförande och sekreterare hahaha. Ja, jisses…. 😛 Men det var en bra grej, då kan jag planera fredagen lite bättre så jag är glad ändå 🙂

Annars har väl dagen varit ganska lugn. Jag fick några intressanta uppgifter på jobbet idag och självklart ordnade jag så att det blev perfekt gjort. Varför? Cuz that´s the way I´m rolling, baby 😉

Nu blir det lite mat, en varm duch eftersom det är 15 minusgrader här, kanske lite tv och sedan hopp i säng. Vi får helt enkelt skrivas mer i morgon så nu önskar jag eder alla en otroligt god natt. Hej på er 🙂

37440cookie-checkKvällsmusik, Chris Rea – Driving home for christmas