Konstig dröm

Gomorron alla ni som fullständigt älskar tisdagar av någon underlig anledning 🙂

Som rubriken antyder hade jag en konstig dröm i natt. Först ska jag bara säga det att jag verkligen inte drömmer ofta och nu var det väldigt länge sedan. Så när det äntligen händer så brukar jag tyda drömmen och sedan skriva om den här. Det hinner jag förstås inte göra nu när jag ska strax till jobbet, men visst är det märkligt att jag återigen har en dröm om störtande stridflygplan och projektiler? Nåja, jag ska använda mitt drömlexikon i eftermiddag så får vi se vad drömmen betyder. Ja, om det inte blir alldeles för personligt förstås haha.

Drömmen väckte mig efter 2 timmars sömn, jag skrev ner allt jag kunde minnas och sedan slötittade jag på tv tills kl 4 ungefär och sedan försökte jag få lite mer sömn men det känns som jag slirar lite hehe.

Nu ska jag strax ut med voffelainen och halka lite. Jycken fuskar med 4-tassdrift!

Ha en finemang-lavemang-dag så skrivs vi mer i eftermiddag 🙂

37180cookie-checkKonstig dröm