Kvällsmusik, Aled Jones – Walking in the air

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wQt6NmOKzYw]

Låååång dag! Så, jag är ganska trött faktiskt.

Först var det såklart jobbet som gällde, sedan hade jag trevligt besök några timmar och sedan åkte jag tillbaka till stan för jag hade glömt min mobiltelefon på caféet haha. När jag kom hem igen var det dags för styrelsemöte som tog 1½ timme och däremellan skulle Astrid ut två gånger. Sedan var jag ju bara tvungen att klämma in lite bloggande i hela pannkakan också haha.

Men nu är det äntligen slut på ståhejet. Nu väntar en varm, varm dusch, lite mums framför dumburken och sedan skutt i sängen. Ensam 😉 Mycket mer har jag nog faktiskt inte att tillägga – jag antar att tankesmedjan går på sparlåga just nu. Så jag säger väl natti natti nu, ta det lugnt, dröm sött och vakna torrt så skrivs vi mer i morgon.

Hej så länge 🙂

37160cookie-checkKvällsmusik, Aled Jones – Walking in the air