Gomorron Lucia

Hej hopp, kaffekopp – kors i taket men jag har faktiskt sovit bra inatt haha. Först diskade jag vid 23-tiden och vid 1-tiden åt jag några mackor – sedan blev det tv tills ögonen blev för tunga och sedan somnade jag i soffan. Invirad i tjocka filtar blev det hur skönt och varmt som helst så jag stortrivdes hehe.

Nu får man hoppas att jag förblir någorlunda pigg resten av dagen. På kvällen ska jag ha mitt första möte som ordförande i bostadsrättsföreningen. Det ska säkert gå bra, bara jag håller mig vaken hehe.

Idag är det ju Lucia också – men vad säger man egentligen? God Lucia, Gott nytt Lucia eller Glad, Trevlig eller vad? Jag tror jag ska säga ”Trevlig Lucia, tänt var det här – se upp för pangbruden” haha.

Nä, nu ska jag ut i kylan med voffen, raka mig snygg igen och sedan bär det av till jobbet för nya utmaningar denna vecka. Ni får ha en jättebra dag allihopa 😀

37090cookie-checkGomorron Lucia