En porrig präst

I Dagens Nyheter kan man läsa om prästen som på en resa till Frankrike bar en t-shirt med texten “Fäbodjäntan – äkta svensk hårdporr”. Att han reste ihop med en grupp ungdomar, var representant för Svenska Kyrkan och deras mål var ett kloster låter ju ännu bättre.

Man kan ju inte låta bli att undra hur han tänkte egentligen.

Kanske att han skulle vara lite häftigt modern som visar sig lite våghalsig. Iofs, modern kan man ju knappast säga då Fäbodjäntan är från 1978. Eller möjligtvis gjorde han reklam för Sverige för alla utlänningar tycks ju fortfarande tro att svenska folket är väldigt naturliga av sig, har sex överallt och har isbjörnar gåendes på gatorna. Så det var ju bra att han stärkte den myten.

Skulle bra gärna vilja se de som vågar ha sex i en snödriva såhär års! 🙂

37140cookie-checkEn porrig präst