Veckans välgörenhetsklick

Förra veckan hade vi ju ”Keep a child alive” där pengarna gick till behövande familjer i Afrika som blivit drabbade av HIV och AIDS och jag märkte att det var några fler än jag som orkade klicka, vilket ju är jättebra! Dock märkte jag att Socialvibe inte är snabbast i världen och man får ha tålamod – det är därför jag rekommenderar att ha ett annat fönster öppet så kan man kika in på Socialvibe med jämna mellanrum – huvudsaken är ju att man klickar, eller hur?

Vi fick åtminstone ihop till 88 timmars utbildning och medicin till drabbade och hela 2296 dollar lyckades vi skrapa ihop. Men vi kan bättre! 🙂

Denna vecka byter jag till ”To write love on her arms” vilket är en oberoende och icke vinstdrivande organisation som kämpar för unga, destruktiva människor som lider av depressioner, beroende, som skär sig och har självmordstendenser.

Socialvibe finns till höger och det kostar inget att klicka sig igenom några frågor —->>>

37040cookie-checkVeckans välgörenhetsklick