Bomb mitt i Stockholm

Jag blev förvånad när jag läste rubrikerna i kväll…

Frågan är vad det var för människa. Tydligen inte så väl tränad heller då ingen annan än han själv dog. Frågan är vad detta får för konsekvenser och vilka idioter som får konstiga ideer nu. Dock är jag inte väldigt förvånad trots allt. Det var väl bara en tidsfråga.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cvL3XpSL2zU]

En expert inom polisen säger att han troligtvis inte gjorde detta dåd utan stöd från något slags nätverk, men jag undrar om det verkligen stämmer. Jag menar, när egoismen sprider sig i landet och man behandlas som skit av vår folkvalda regering, är det då helt omöjligt att tappa orken och viljan att leva? Är det då inte bättre att visa sitt missnöje genom en uppseendeväckande och definitiv smäll som skakar en hel nation? Tanken kittlar.

En väldigt intressant artikel på Svd talar om varningen han skickade till Sverige, svenska folket och SÄPO. Att vi ska sluta försvara Lars Vilks och som jag ser det, vara så förbannat politiskt korrekta hela tiden.

Jihad continues.

36800cookie-checkBomb mitt i Stockholm