Kvällsmusik, South Park – Merry F Christmas

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bpcCHefSEW0]

Troligtvis en av de mest politiskt inkorrekta sånger som någonsin har gjorts. Jisses….

En halvbra dag har det varit. Jag valde att isolera mig själv på jobbet idag så jag struntade i alla fikor och jobbade istället. Dels av eftertanke, dels av besvikelsen att människor man trodde man kunde räkna med i själva verket inte bryr sig ett skit och väljer att behandla en som luft.

Men det är okej, jag lovar. Vi är ju alla olika, inte sant? Om man vill vara ett praktarsle, ja då ska man få vara det. Dessutom fick jag en väldigt bra, trevlig och näringsrik pratstund med M – min andra mamma – på jobbet och det känns skönt att få en andra persons åsikt om saker och ting. Med andra ord, jag kommer aldrig någonsin bli en bra eremit, oavsett hur mycket jag ibland önskar det 🙂

Egentligen ska jag inte sova ännu men jag skriver sista inlägget redan. Jag vet ju ine hur tidigt ni tänker sova i natt och dessutom är ju bloglovin ibland lite långsam av sig. Men i morgon blir det trevligt sällskap så det ser jag fram emot.

Ni får sova så gott, drömma om julgranar på Nobelfesten och kura in er i varma filtar för jag fryser häcken av mig! Vi skrivs mer i morgon, hej hopp o allt sådant 🙂

36660cookie-checkKvällsmusik, South Park – Merry F Christmas