Kvällsmusik, Rise against – Making christmas

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I8oygS8mE08]

Nightmare before christmas, ett måste att se i juletider! Får se om Kajsa-Lisa har hört den här hehe.

Dagen har varit lugn och fin, jag har gjort lite smått o gott hemma då jag har varit här idag. Sömnbrist igen. Kanske det är dags att göra något åt det för det är ju återkommande. Men hur som helst, jag hade ett väldigt trevligt möte med min diabetessköterska också som var väldigt givande. Det känns skönt att ha ett så bra och stöttande team i ryggen för man får mer lust att ändra på saker som är fel då.

Sedan fick jag inspiration att jobba mer på mitt kommande företag och ja, jag får nog säga att jag börjar bli ganska stolt över hur det kommer att se ut. Det är inte så väldigt långt kvar nu men ibland behövs det en liten extra spark i baken för att jag ska ta itu med vissa grejer. Och det får jag ju nu när folk börjar undra hur det går haha. Hur som helst, det kommer bli hur grymt bra som helst!

Nu har voff varit ute, jag ska väl äta något och sedan blir det dags för ännu en varm dusch. Det är märkligt hur man kan frysa ibland, inte sant? Till slut blir det såklart även sängen och förhoppningsvis lite sömn också. Men, men, vi ses ju mer i morgon.

Naughty nut på er alla, hasta la vista puckelpista! 😀

36430cookie-checkKvällsmusik, Rise against – Making christmas