Kvällsmusik, Blink 182 – I won´t be home for christmas

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sy9_JjLnmZI]

Uschiamej så kallt det har blivit här. Nog dags att äta lite extra så man får lite hull på kroppen och kanske, bara kanske ta en kopp te efter duschen. Det låter som en bra idé, tack så mycket Anders 🙂

Det har varit en bra dag idag, eller åtminstone inga större fadäser eller olyckor som hände. Som extra lök på laxen fick jag ett väldigt trevligt samtal med personalen på mitt favoritcafé här i Borås, Scalino. Väldigt trevligt folk och vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Jättekul! Hoppas det blir fler gånger 🙂

Jobbet gick också bra och några grejer blev gjorda. Även där fick jag ett väldigt trevligt snack med en jobbarkompis. Kanske bara jag som var pratglad idag men på bussen hem pratade jag med busschauffören (ja, jag vet, fy mig!) som faktiskt var en gammal kompis till mig och ja, jag är faktiskt väldigt nöjd med denna dag som snart tar slut. I morgon tar vi nya tag!

Men nu börjar jag känna mig lite sliten o trött faktiskt. Voff ska ut en gång till, alldeles strax, och sedan blir det som sagt duschen och något uppvärmande att intaga. Med andra ord tackar jag för idag och önskar er alla en god natt med trevliga drömmar. Vi skrivs mer i morgon, hej hopp och god natt! 🙂

36280cookie-checkKvällsmusik, Blink 182 – I won´t be home for christmas