Bensinpriset upp igen och ingen bryr sig

Eller kanske jag har fel?

Vi hade den diskussionen på jobbet i förra veckan, hur långt ner man kan trycka människor utan att de säger emot. Ganska långt, var vår gemensamma åsikt. På sin höjd gnäller de flesta lite och gärna ihop med kollegor eller andra olycksfåglar runt kaffebordet. Men vad gör vi åt saken, rent konkret?

Som bensinpriset som nu ska höjas till en ny rekordnivå och jag brukar leka med tanken på vad reaktionerna skulle bli med ett bensinpris på 100 kronor per liter. Skulle vi nöja oss med att gnälla eller skulle vi göra som de franska bönderna som lassade skit på torget i (o)ren protest?

Ropen skalla: ballar av stål åt alla. Eller åtminstone mer kakor till kaffet. Som blir dyrare för varje år…..grrr…sa den svenska tigern.

36190cookie-checkBensinpriset upp igen och ingen bryr sig