Lite sex och trosor idag

Jepp, ämnen som nästan aldrig tas upp i min blogg, men idag gör vi ett undantag. Av någon konstig anledning så fanns det ganska många intressanta rubriker om dessa ämnen i dagens tidningar och det var tre stycken som fångade min uppmärksamhet:

Nu tillverkas äntligen trosor för kvinnor som väger upp till 300 kilo och har ett midjemått på upp till 2,6 meter. Storlek XXXXXXXXL.

Men jag undrar, varför de inte lika gärna kan ta ett lakan i så fall, det hade väl varit enklare? Om man är så massiv lär man ju redan ha ett helsicke att få på sig alla plagg där man måste trä fötterna igenom själv plagget, eller hur? Sedan funderar jag på storleken – XXXXXXXXL – finns det ingen kortare version? Man tappar ju bort sig i alla X så det borde vara smartare att sätta ett annat namn på storleken. Men sedan är det ju iofs en ganska häftig grej om man vill ha lite bus i bingen. Då kan man ju trycka texten ”X marks the spot” på trosorna så får mannen gå på skattjakt liksom…

Sedan var det då irländaren Rowan Sommerville som är författaren som har vunnit pris för sämsta sexord. Jag skrattade högt när jag läste hans beskrivning av inledningen på en sexakt i någon av hans böcker:

”Likt en lepidopterist (fjärilssamlare, reds anm) monterar en insekt med allt för trubbigt stift skruvade han sig in i henne”.

Hahahaha alltså hallå, sexigt värre att ens försöka uttala det ordet! Jag undrar om Rowan är singel. För en sådan kass sexbeskrivning borde han få en snigel på ögat. Eller fjärilar i magen.

Slutligen kan jag tipsa om ett sextest jag hittade på expressen.se som är ganska kul. Frågorna har liksom lite glimten i ögat och har man bara lite fantasi kan man faktiskt skratta åt en del av dem. Jag fick 10 av 14 rätt och kommentaren att jag har full koll – nog inte så svårslaget känns det som haha.

Nu ska jag gå och köpa Grahamskakor… 😉

35750cookie-checkLite sex och trosor idag