Kvällsmusik, ? – All I want for christmas is my two front teeth

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vLKMRhJGJeE]

Jaha minsann, tiden rann iväg idag också…

Jag har funderat på en sak – vad vill ni helst läsa om? Alltså, mina inlägg om vardagen är kanske inte mest intressantast i världen, eller hur? Finns det något ni vill veta eller undrar över? Det är inte så att jag har bloggtorka men jag känner mig lite stagnerad liksom. Så låt mig veta!

Dagen har varit ganska schysst, det har egentligen inte hänt så mycket. Jag hälsade på grannen på sjukhuset idag och hon verkade ganska okej. Lite släpig i rösten kanske, men vid full vigör, vilket är gott.

Jobbet var som vanligt. Lite fix här, lite fix där, lite skruvande och gängande här o där….

Ska väl ut med hunden en sväng till vilket blir jättekul. Jag fryser redan häcken av mig! Men ska ut en gång till, sedan blir det en varm, lång, skön dusch, halleluja.

Hur som helst, nog skrivet för idag. Ni får sova så gott så ses vi i morgon igen, eller hur? Bloggandet är svårt att bli av med hehe. Natti natti och hej så länge 🙂

35730cookie-checkKvällsmusik, ? – All I want for christmas is my two front teeth