Hemliga skönhetsrutiner

En intressant artikel i aftonbladet säger att två tredjedelar av alla män inte har en aning om hur mycket tid det tar för kvinnor att göra sig som allra vackrast. Hela 28% visste inte heller mer ingående vad kvinnor gör för att hålla sig vackra.

Då undrar jag, gjorde de denna undersökning på dagis eller? Okej, nu pratar vi amerikanare visserligen men det verkar som att de har absolut noll koll. Det verkar som om de amerikanska männen tror att kvinnor har naturlig ögonskugga, släta ben och att deras hårfärg ändras med årstiderna – precis som löven på träden!

Men även männen har sina sätt att snygga till sig och detta verkar vara en ökande trend. I en annan artikel kan man läsa att män numera använder mer krämer, plockar ögonbryn och gör ingrepp, allt för att se snyggare och/eller yngre ut.

Där finns även en lista på åtgärder som män kan tänkas göra men när det står att 77% av männen använder rengöringskräm börjar åtminstone jag undra. När man ser att bara 697 stycken har svarat så förstår man ju varför procenten är så höga. Men ändå, det var ganska intressant. Vissa saker undrar jag hur man gör rent praktiskt!

35680cookie-checkHemliga skönhetsrutiner