Kvällsmusik, Tyskarna från Lund – Achtung X-mas

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2A3kMTZwSQ8]

En kvarting över 22 har klockan hunnit bli och ja, en smula trött är jag minsann.

Dagen har väl varit ganska schysst ändå. Lagom mycket att göra och scenarbetet gick finemang så nu kan de köra sin show i helgen som planerat. Fick ju en dator också som jag ska fixa så felsökning blir det i morgon och som vanligt, uppdatera Facebook. Fredag innebär ju även fredagsmys på jobbet och det är alltid trevligt. En annan grej som händer i morgon är att jag och en granne ska åka och hälsa på vår granne, hon med proppen, på sjukhuset.

På tal om sjukhus var jag på del 2 av utredningen idag och jag fick prata med en väldigt intressant man. Han ställde luriga frågor om min bakgrund och uppväxt och han gjorde mig förvånad över fakta som jag aldrig har tänkt på. Sådana människor faschinerar mig, det är lite häftigt faktiskt haha.

Men nu ska jag ut i kylan igen med lille voffen. Sedan blir det lite mat innan läggdags och kanske en varm skön dusch så att man tinar upp lite. Vi får se hur mycket jag hinner frysa nu.

Ni får nanna så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge! 😀

35590cookie-checkKvällsmusik, Tyskarna från Lund – Achtung X-mas