Kvällsmusik, Twisted Sister – Let it snow

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AH3PRcsRcns]

En passande sång nu i dessa tider och som jag dessutom fått snö in på bloggen också hehe.

Som sagt var jag hemma idag. Kroppen lydde inte riktigt som jag ville, vilket var en ny erfarenhet men jaja, nu är det mycket bättre och jag siktar på att jobba i morgon. Direkt på morgonen blir det iofs en timmes besök på sjukhuset, men sedan blir det direkt till jobbet. Scenen ska skruvas ihop och det blir ju mitt jobb liksom.

Tidigare idag fick jag besked att en av grannarna hade fått en propp i hjärnan. Jag vet inte exakt vad detta innebär eller hur framtiden kommer se ut men hon var tydligen förlamad. Talet var okej men hjärnan släpar efter lite. I morgon ska jag till hennes man och prata lite, han kan nog behöva lite sällskap, tror ni inte?

För övrigt har det varit ganska lugnt här. Har fått papprena från banken nu angående flytten av fondsparandet så det ska jag ha som godnattsaga ikväll tänkte jag. Sedan har en sponsor hört av sig, vilket är jättekul. Vilket företag det gäller får ni se inom en snar framtid hoppas jag.

Men nu ska jag ut och frysa lite till. Jycken måste ju ut innan natten. Sedan blir det träning av ben, en varm dusch (någon som vill skrubba ryggen?) och sedan lite mumsa framför teven. Sist men inte minst sova. Hoppas det går bra.

Naughty night alla så ses vi i morgon igen. Tjo så länge 🙂

35410cookie-checkKvällsmusik, Twisted Sister – Let it snow