Gomorrning

Det blir att vackert stanna hemma idag. Magen morrar farligt och det susar värre än myrornas krig i mina öron. Vad som hänt? Faktiskt inte en aning. Blodsockret ligger perfekt och jag åt som vanligt igår. Dessutom sov jag bra. Kanske något fel på vad jag åt igår kväll, vem vet?

Å andra sidan kanske det är bra att jag är hemma idag. Jag måste ringa Försäkringskassan för att se varför mina pengar inte kommer in, sedan ska jag förbereda frågor för en intervju av någon som ska få presentera sig här på bloggen inom en snar framtid. Det enda jag behöver göra just nu är att uppdatera Hemgårdens hemsida på Facebook och sedan blir det ganska lugnt.

För övrigt ska jag försöka hålla mig inomhus så länge det går, det är ju -15 här idag, ush och fy! Stackars jycken kommer ju frysa pälsbyxorna av sig….

Gomorron! 🙂

35260cookie-checkGomorrning